Service en klantgericht voor de lange termijn

Trots zijn we dat we nu ruim 27 jaar bestaan! Als enige onafhankelijke bedrijf in Almere, het Gooi en omstreken dat onderhoud en service verleent op het gebied van aanhangwagens. Met je mee denken en klantgerichtheid zit in onze persoonlijkheid. Juist daarom zijn we in die 27 jaar bewust klein gebleven, waardoor we in staat zijn om je nog steeds persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. We willen dat je enthousiast bent over onze dienstverlening. Enerzijds omdat we daar zelf voldoening uit halen. Anderzijds omdat we graag een lange termijn relatie met je opbouwen. Onderhoud op je aanhanger is namelijk niet iets eenmaligs, maar verdient vanwege behoud en veiligheid continue aandacht.

Vakmanschap

In onze modern uitgevoerde werkplaats zorgen wij naast onderhoud ook voor reparatie, schadeherstel en maatwerk. Je kunt voor alles bij ons terecht. Deskundige monteurs maken graag je verwachtingen waar. Kwaliteit, vakmanschap en vooral eerlijk overleg om jou tevreden en prettig de weg op te helpen.

Bedrijfsmatig en privé gebruik

Voor veel bedrijven èn particulieren zijn wij al jarenlang hèt vaste adres voor eigenlijk alles wat achter de auto rolt. Of dit nu is voor onderhoud, onderdelen, taxatie, reparatie, verkoop of keuringen. Eerlijke service verlenen staat bij ons centraal. Jou een glimlach bezorgen, daar doen we het voor. Vandaar dat we bekend staan als een allround klantgericht servicebedrijf die jou veilig en comfortabel de op weg brengt en houdt. Met welke soort aanhangwagen dan ook!

Vanaf  het begin hebben we een BOVAG lidmaatschap, Zo kunnen we een breed pakket aan diensten bieden, zoals BOVAG service en onderhoudsbeurten en schadeherstel.  Hiervan krijgt u na afloop een officieel rapport.  

Wie is Marcel ter Voort?

Marcel ter Voort is de vaste spil in het bedrijf. Voordat hij 27 jaar geleden zijn eigen bedrijf startte, was hij vanaf jongs af aan al werkzaam in diverse bedrijven. Hierdoor beschikt hij over een rijke ervaring als allround technicus en monteur. Onder andere deskundig op het gebied van elektriciteit, werktuigbouwkunde, autotechniek, hydrauliek, constructie en bewerkingstechnieken. Samen met zijn oplossingsgerichtheid en creativiteit benut hij deze vaardigheden zodat jij tevreden en onbezorgd je eigen klus kan klaren. Jij blij, wij blij!

M. ter Voort staat in Almere Deze Week. Lees alles over het 20-jarig jubileum.

Klik hier voor 15 jarig jubileum.