Schadeherstel

We zien helaas de raarste dingen gebeuren met aanhangers. Ze worden overbelast, bijvoorbeeld vol met zand gestort. De aanhangwagen gaat toch even de lucht in bij een drempelovergang of de stoep wordt even bijgeschaafd. Door onwetendheid (bijv. verkeerde wijze belast, onjuiste bandenspanning), te oude of verkeerde banden, haast of per ongeluk krijgt de trailer er flink van langs. Dat er dan onderdelen stuk gaan is niet zo vreemd.

Afstemming met de verzekering

Of heb je een ongeluk gehad? Altijd heel vervelend en onhandig qua planning als je flinke schade hebt. Vaak wordt het een verzekeringszaak en kunnen wij de schadeafwikkeling voor je verzorgen. Na het opstellen van een schaderapport stemmen we dit af met de verzekeringsexpert. Met onze ervaring, ontzorgen we je graag met deze vervelende klus.

Als ondernemer een dag zonder aanhangwagen?

Je werkzaamheden voor jouw bedrijf moeten vooral doorgaan, want een dag stilstand is een dag geen inkomsten. Ben je hovenier, aannemer, schilder, glazenzetter, dakdekker, marktkoopman of bijvoorbeeld foodtruckhouder? Zonder je eigen aanhangwagen kun je eigenlijk niets.

Heb je helaas toch ineens schade, dan doen we ons uiterste best dat je weer zo snel mogelijk naar je klanten kan. In onze werkplaats herstellen wij onderdelen, slijtages en dergelijke snel en efficiënt. Of heb je een ongeluk gehad? Wij verrichten taxaties en zijn gespecialiseerd in schadeherstel van daken, deuren, luiken, panelen, bodems, ramen etc. Ook voor reparaties aan hydraulieke systemen, het gehele onderstel of elektra zijn wij een ervaren partij. Het is onze zorg dat jij weer zo spoedig mogelijk de werkzaamheden je klanten kan hervatten.

Jouw privé aanhangwagen door slijtage of schade niet beschikbaar?

Even naar de milieustraat om wat spullen af te voeren? Of juist op het moment dat je naar een evenement wil rijden met je paard, fiets of oldtimer en dan blijkt dat je aanhanger kapot is. Of je wil je jouw bagagewagen meenemen op vakantie en deze hapert? We kennen het jammer genoeg allemaal. De timing hiervan is eigenlijk altijd slecht. We weten hoe vervelend dat is en daarom willen we alles in werking stellen om je zo snel mogelijk te helpen. Zoals hierboven ook vermeld, wij zijn een erkend schadeherstel bedrijf. Of het panelen, deuren, elektra of het onderstel betreft, in onze werkplaats kunnen onze specialisten het weer repareren.

En om af te sluiten, voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Pleeg daarom jaarlijks onderhoud of vraag even advies als je ergens over twijfelt!