Graag even contact opnemen voor de juiste tarieven. Voordat de monteurs aan de slag gaan, doen we namelijk een inspectie. Je ontvangtt daardoor een offerte op maat zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De inspectiekosten vervallen bij akkoord voor onderhoud en/of reparatie.

Onderstaande prijzen zijn incl. BTW

FOCWA onderhoudsbeurt met PACK keuring – enkelas ongeremde aanhangwagen*

Via offerte

FOCWA onderhoudsbeurt met PACK keuring – enkelas geremde aanhangwagen*

Via offerte

FOCWA onderhoudsbeurt met PACK keuring – tandemasser aanhangwagen*

Via offerte

  

Schadeherstel

Via offerte

Maatwerk of speciaal bouw

Via offerte

Inspectie- / (schade)taxatiekosten** Vanaf € 175,-

P.M.

Keuringen (aankoop of tbv VCA/ISO)**

P.M.

  

Haal- en brengservice***

Op aanvraag

Banden service***

Op aanvraag

Balanceren wielen***

Op aanvraag

Wassen / poetsen***

Op aanvraag

  
  

Huur gesloten bagagewagen, groter formaat – excl. eenmalige borg ntb

Op aanvraag

*Afhankelijk van de specifieke bevindingen kunnen er kosten bijkomen voor onder andere nieuwe onderdelen, materialen en arbeidsloon. Vooraf maken we een offerte op maat en wordt deze met je afgestemd. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.

** Taxatie- en inspectiekosten en keuringen zijn Pro Memorie (P.M.) posten. Deze zijn namelijk afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden. Zodra de aanhangwagen op de brug wordt geïnspecteerd door onze werkplaatsmedewerkers, worden er kosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van de het type en status van de aanhangwagen met de daarbij behorende inspectiewerkzaamheden. De minimale kosten hiervan bedraagt €175,- excl. BTW, maar kan hier van afwijken.

***Deze kosten zijn afhankelijk van factoren zoals locatie, soort banden, soort aanhangwagen (enkel / tandemasser) en status van de aanhangwagen.